Firmaprofil

AMBULIX®  har siden opstarten, hvor navnet og logoet med fyrtårnet som udsender det liv reddende lys blev registreret, opbygget et renommé som udbyder af patientbefordring på et højt fagligt niveau.

Alle liggende transporter udføres i en ambulance, hvilket stiller krav til personalets uddannelse og køretøjets indhold af udstyr til behandling - krav, som ikke stilles til en sygetransportvogn. Alt personale som bemander vores ambulancer er godkendt eller autoriseret af sundhedsstyrelsen.

Alle liggende patienter følges af en af vore autoriserede sygeplejersker eller læger. Dette muliggør at den afsendende læge kan ordinere medicin til administration under rejsen.

Vores korpslæge fører tilsyn med og udstikker retningslinjer for tjenestens brug af al anden medicin.

Vores patientforsikring sikrer med op til ti millioner danske kroner.  

Vi er et mindre firma, og det vil derfor normalt være de samme personer som udfører opgaverne, hvilket giver den tryghed der er ved et kendt ansigt.

Vi er et ApS hvor medarbejderne efter ønske kan købe anparter og derfor har en ekstra interesse i at firmaets kunder får en god og ordentlig behandling ud over det sædvanlige.

Vi udfører overførsler fra Norge i nord til Spanien i syd – ja, til og fra hele Europa og  Orienten Ring for et uforpligtende tilbud på netop Deres opgave. Vi kører langt for at  få Dem eller Deres kære hjem!

 

GUINNESS WORLD RECORDS®

AMBULIX® er optaget i GUINNESS WORLD RECORDS® for verdens længste patientoverførsel i ambulance fra Antalya i Tyrkiet til Herning Sygehus 3819 km.

AMBULIX® havde også den gamle rekord på 3269 km fra Lissabon Portugal til Rigshospitalet i København. Den nye er på 3819 km fra Antalya i Tyrkiet til Herning i Danmark en forbedring på 550 km. og er godkendt af GUINNESS WORLD RECORDS®

Ved enhver overførsel er der en transportansvarlig som kan kontaktes i tilfælde af ændringer eller andet i forbindelse med patienttransporter.

Vores ønske er at kunne tilbyde en god service til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med patientens sikkerhed. Samtidigt vil vi gerne beholde vores ry som siger, at vi er til at tale med. Til hver en tid!

 

Meget mere end bare ambulancer

AMBULIX® er ikke kun ambulancer. Vi kan desuden tilbyde en komplet sikkerhedsløsning med stævnelæger, vagtlæger, skadeklinik, beredskabsplaner, patientledsagelser mm.

De er altid velkommen til at kontakte AMBULIX®  for et uforpligtende tilbud pånetop Deres opgave.AMBULIX APS
Lukket for beredskabsvagter, vi henviser til DK Ambulancetjeneste, tlf: 70231911
Fotos og tekst må ikke anvendes eller gengives uden særlig tilladelse og kun med kilde angivelse !
| Cookiepolitik

Top